Česká Pravda

21.11.2016 22:41

„Jdeme kupředu a tím, že máme jít dál v hravosti, naslouchat vedení a naučit se používat správně svou sílu je  úkol růstu nelehký. Růst musíme společně, nestačí aby rostl jen jeden.  Růstá má probíhat ve všech rovinách i ve všech vertikálách. My jsme Češi – národ český.  My jsem obyvatelé starého kontinentu, my jsme obyvatelé planety – matky Země. Naslouchejme tedy Zemi a bytostem na ní, v ní, v sobě.  Naslouchejme si, jim a porosteme – jako stromy, jako síla v nich ukrytá, která transformuje do růstu. Růst je náš záměr. Růst, vedoucí k usměrnění vnitřní síly k jednomu záměru. Být. Být bez vazeb, které nás blokují, které nám berou lehkost, radost a hravost. Svazují nás a my se nyní naučíme je vidět. Vidět je hned. Vidět je stále.

Být hravý zamená být tady a teď, být vědomý. Vědomí nám otevře kanál k naší síle, ke zdroji. Zdroj nám otevře možnosti, jak se uvolnit od svazujících pout.

Pochopíme tak náš vnitřní vesmír.  Ten, který před sebou stále zavíráme. Nechte jej otevřený dokořán, plný, ať se může uskutečnit velký třesk. Amen“ 

 

Andělování s Českým Andělem ze dne 14.11.2016

Kontakt

Andělování Lenka Vágnerová 608 777 703 andelovani@seznam.cz